Winkels

Winkels
Bakkerij / Kiosk.

Bakkerij / Kiosk.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is na 500 meter links een bakkerij anex kios, deze zaak is het hele seizoen dagelijks geopend. Het assortiment bestaat uit vers stokbrood, croissants en gebak. Tevens is de een kiosk uitgerust met diverse bladen en kranten waaronder Belgische en Nederlandse. De openingstijden zijn van 7.30 tot 19.00 uur.
Supermarkt / fruithal Vival.

Supermarkt / fruithal Vival.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is na 500 meter links een kleinere supermarkt met een zeer uitgebreide groente en fruitafdeling.
Supermarkt Lidl.

Supermarkt Lidl.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc links van de eerste rontonde de supermarktketen Lidl. Vanaf het park kan je ook eerst naar rechts en aan het einde links de parralelweg volgen die uitkomt op de rontonde. Deze weg is ook aan te bevelen voor een fietstocht.
Supermarkt Intermaché.

Supermarkt Intermaché.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is na drie rontondes aan de linkerzijde de supermarkt Intemaché gevestigd. Sinds oktober 2010 is hier ook een nieuw tankstation verrezen. De betaalautomaat aan de buitenzijde van het bedrijf is voorzien van Frans, Duits, Engels en Nederlands taalgebruik.
Supermarkt Super U.

Supermarkt Super U.

Aan de doorgaande weg richting Ruoms is na stoplichten en twee rontondes rechts de supermarktketen Super U.
Tankstation.

Tankstation.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is voor de eerste rontonde aan de linkerzijde een tankstation. Dit tankstation is vanaf 2011 gesloten. Een nieuw tankstation met wasgelegenheid is gerealiseerd bij de supermarkt Intermarche waar je ook flessengas kan aanschaffen.
Tankstation Esso.

Tankstation Esso.

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is na drie rontondes aan de linkerzijde eeen Esso tanksttion en tevens is dit een garagebedrijf.
Tankstation bij supermarkt Super U in Ruoms.

Tankstation bij supermarkt Super U in Ruoms.

Aan de doorgaande weg richting Ruoms is na stoplichten en twee rontondes rechts de supermarktketen Super U. naast de ingang recht kunt u ook na openingstijden met een creditkaart in een handeling 67 liter brandstof tanken. Hier is ook de mogelijheid uw auto te wassen.
Gram Vert Gramm Verte

Gram Vert Gramm Verte

Aan de doorgaande weg richting Vallo Pont d'Arc is na drie rontondes aan de linkerzijde de Gramm Verte. De Franse Welkoop. Er zijn veel spullen te koop voor de tuin en in en om het huis.
Super Catena

Super Catena

Aan de doorgaande weg richting Ruoms is na stoplichten en twee rontondes rechts de Super Catena. Het is bij dezelfde parkeerplaats als Super U. Het is de Franse Karwei. Waar u veel gereedschap en andere spulletjes kunt halen om thuis lekker te klussen.
Expert

Expert

Aan de doorgaande weg richting Ruoms is na stoplichten en twee rontondes rechts de Expert. Het zit tussen Super U en de Super Catena in. De Expert is het zelfde als in Nederland, electronische apparaten. Van Tv's tot keukenapparatuur.
Serre

Serre

Aan de doorgaande weg door Ruoms is na stoplichten en vier rontondes aan de linkerkant Serre. Een bedrijf voor het zwembad. Allerei spullen voor het zwembad kunt u daar aanschaffen. Serre is ook het bedrijf die het grote gedeelte van de zwembaden op het park schoonmaakt.
Disclaimer    site by: htr.nl