Uit eten

Le vieux Vallon

Le vieux Vallon

Een typisch frans restaurantje. Hier zijn allerei echte franse gerechten te bestellen. Gezellig ingericht en mooi meubilair.
Le Coconut

Le Coconut

Een goed en gezellig restaurant in Vallon. Veel keuzes uit italiaans eten, lasagne, pizza en veel verschillende salades.
Goed personeel en een leuke stek om te zitten.
La Café á Couchon

La Café á Couchon

Een leuk restaurant aan het begin van Vallon aan de linkerkant.
Sla, gebakken aardappelen met varkenvlees aan het spit. U kunt ook daar gedroogde worstjes en/of olijven van vele soorten kopen.
Le Coco Loco

Le Coco Loco

Een goed restaurant, in het begin van Vallon ( bij de grote parkeerplaats ) waar je pizza's kan eten of hamburgers met friet.
Mooi gemaakte terras met een leuke inrichting en meubilair.
Bar Restaurant de la Poste

Bar Restaurant de la Poste

Een echt dorp café waar je veel fransen kunt ontmoeten van het dorp. Met een bar erbij waar u ook pizza's en sandwiches kan krijgen.
La Riviére des Parfums

La Riviére des Parfums

Een luxe ijssalon, waar je een ijsbolletje op een horentje kan kopen of lekker gaan zitten en kiezen uit de vele luxe soorten ijscoups. Het is op Rue de Roger Salengro tegenover Le Coconut.
Pizza au Feu de Bois

Pizza au Feu de Bois

Een lekkere pizzaria naast de Intermarché in Vallon. Als u honger heeft of geen tijd meer hebt om te koken is dat een lekkere oplossing. Goede en lekkere pizza's waar je niet al te lang op hoeft te wachten.
Brin d'comptoir

Brin d'comptoir

Een gezellig restaurantje tegenover de kerk in Vallon. Waar u lekkere zelfgekozen sandwiches kan laten maken of tartines, salades en friet.
Disclaimer    site by: htr.nl